Николић: Главна јунакиња "Немирних" ће од бонаце направити цунами

Танјуг
Николић: Главна јунакиња "Немирних" ће од бонаце направити цунами

БЕОГРАД- Гост нове епизоде видео серијала Тањуг Рефлектор био је редитељ Дарко Николић који је говорио о снимању серије "Немирни".

Николић је рекао да је његова претходна серија и филм "Једини излаз" била психолошки трилер док ће "Немирни" бити акциони трилер драма.

"Генерално је жанр трилер. Носим неку одговорност и мислим да ћу то и да оправдам, али и да покажем да моја љубав према трилеру неће ни ту стати", рекао је Николић.

Серија "Немирни" ради се по мотивима романа "Један погрешан корак" Марка Поповића,а сценарио су писале Даница Николић са Јеленом Илић и Ивом Митровић.

"За оне који су читали роман препознаће добрим делом, међутим имамо доста ликова који не постоје у роману као и линије радње које су убачене. Мислим да смо га још више замутили", навео је Николић.

Према његовим речима, у средишту радње као и у "Једином излазу" жена, односно полицијска инспкторка Мирна Палигорић коју игра Николина Фригановић .

"Она сплетом околности разрешава неку спрегу између криминала, полиције и службе, не знајући колико је одавно и она била у томе. Из бонаце неко само мало пипне и заталаса и онда постане цунами", рекао је Николић.

Подела "Немирних" је велика са око 160 улога, а играју и Гордан Кичић, Аница Добра, Марко Гверо, Дејан Аћимовић, Маринко Прга, Дејан Тончић, Изудин Бајровић, Рале Миленковић, Небојша Дугалић и други.

Снимање је почело у мају и требало би да буде завршено након 85 снимајућих дана у септембру, а након постпродукције која ће трајати до краја године, Николић очекује да ће серије бити премијерно приказана у првој половини 2023. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана