Неги Стјепановић награда Најбољи Менаџер У Библиотекарству у Републици Српској

Срна
Неги Стјепановић награда Најбољи Менаџер У Библиотекарству у Републици Српској

Зворник - Директор Народне библиотеке Зворник Нега Стјепановић добитник је награде "Најбољи менаџер у библиотекарству", коју додјељује Друштво библиотекара Републике Српске.

Стјепановићевој је ово признање додијељено на свечаној академији поводом обиљежавања 20 година Друштва библиотекара Републике Српске, која је недавно одржана у Вишеграду.


"Морам прво да захвалим колективу јер најбољи менаџер не можете бити без доброг тима", рекла је Стјепановићева новинарима и додала да је ово награда и за град Зворник, Градску управу и градоначелника Зорана Стевановића који свесрдно помажу Библиотеци у раду.

Она је истакла да је Народна библиотека Зворник прву награду "Ђорђе Пејановић", као најбоља библиотека у Републици Српској, добила 2010. године, док је сама 2012. године такође добила награду за најбољег менаџера у библиотекарству.

Стјепановићева је нагласила да је зворничка библиотека Матична библиотека која врши надзор над радом библиотека у Власеници, Сребреници, Братунцу, Милићима и Шековићима.

Она каже да су, заједничким радом и добром сарадњом, и библиотеке које су у надлежности Матичне добиле претходних година значајна признања.

"Библиотека у Сребреници је 2015. године добила награду жНајбоља библиотека у Републици Српскојж", рекла је Стјепановићева.

Она је додала да је то значајно признање прошле године додијељено Библиотеци у Власеници, док је Биљана Папаић из Библиотеке у Милићима проглашена за најбољег библиотекара.

Стјепановићева каже да је библиотекарство "незаобилазна снага", без које се не може планирати будућност. /крај/мсг

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана