Наступи афирмисаних бањалучких бендова

Агенције
Наступи афирмисаних бањалучких бендова

Бањалука - У Музичком павиљону бањалучког парка "Петар Кочић" од 20. јуна до 19. јула биће организоване музичке вечери афирмисаних бањалучких бендова под називом "БЛ сцена у парку "Петар Кочић".

- Наступиће бендови који изводе музику различитих жанрова од поп, рок до реге и реп музике, рекла је портпарол предузећа "Аквана" Дијана Врховац и појаснила да је организатор музичких вечери "Аквана" која управља радом Музичког павиљона.

Према њеним ријечима, прва "свирка" на отвореном заказана је за четвртак, 20. јуни када ће наступити бенд "Вања д фрог" са поп репертоаром.

Бањалучка група "Пост скриптум" свираће реге-ска, 27. јуна, а глумци Велимир Бланић и Владимир Ђорђевић пјеваће 28. јуна.

- Љубитељи џеза моћи ће да уживају у наступу "Комбајна" 4. јула, а 5. јула у поп-рок репертоару бенда "Важно обавјештење", рекла је Врховчева.

Према њеним ријечима, бањалучки рок-бенд "Фејд аут" наступа 11. јула, а дан касније Божана и Кеске, који су имали запажен наступ у музичком шоу програму "Ја имам таленат".

Група "Кефаја" представиће се публици поп-рок репертоаром 18. јула, а реп група "Министар и EMBY" 19. јула.

Сви наступи на отвореној сцени Музичког павиљона почињу у 21.00 час.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана