Наставак серије "Тајкун" имао премијеру на ФЕСТ-у

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

Први наставак друге сезоне серије "Тајкун", са Драганом Бјелогрлићем у главној улози, имали су вечерас прилику премијерно погледати посјетиоци ФЕСТ-а.

Пред приказивање у Сали 6 београдске Мтс дворане црвеним тепихом су прошетали Бјелогрлић, редитељски двојац Иван Стефановић и Јелена Гавриловић, глумци Дејан Аћимовић, Вања Ненадић, Бранислав Трифуновић и други.

Бјелогрлић је рекао новинарима да очекује на јесен телевизијско приказивање десет нових наставка "Тајкуна", који су задржали визуелни идентитет прве сезоне.

"Прича је снажнија, има доста нових ликова и када прође увод, прва епизиода, мислим да се од друге гледа баш у даху", рекао је глумац.

На крају прве сезоне Бјелогрлићев лик тајкун Владан Симоновић доживљава инфаркт, па се сада и након краћег опоравка, враћа у велику бизнис игру.

Причу сценаристе Ђорђа Милосављевића усложњавају лични и пословни односи Симоновића са двојицом нових тајкуна, у тумачењу Аћимовића и Марка Грабежа, а ту је и однос са ћерком, коју игра Теодора Драгићевић.

Стефановић је рекао да гледаоце у другој сезони очекује "много нових ликова, акције, узбуђења, драме, свега", док је Гавриловић додала да су "јако лепо испреплетени трилер и драма".

У другој сезони "Тајкуна" играју и Јелена Ђокић, Ана Стефановић Билић, Мирко Влаховић, Милош Цветковић, Филип Радовановић, Милица Трифуновић и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана