Наставак серије “Певачица” стиже на јесен: Откривање мрачних тајни естраде

Бранислав Предојевић
Наставак серије “Певачица” стиже на јесен: Откривање мрачних тајни естраде

БЕОГРАД - Снимање друге сезоне домаће хит серије “Певачица” у режији Игора Ђорђевића и Милоша Кодема завршено је протекле седмице, а емитовање нових 12 епизода требало би да почне током септембра ове године на каналу Суперстар.

Прва сезона серије по тексту Предрага Гаге Антонијевића и Наташе Дракулић, била је једна од најгледанијих серија на домаћем телевизијском тржишту, а друга сезона требало би да настави причу тамо гдје је стала у финишу претходне, настављајући истрагу убиства младе музичке звијезде у успону Иване Лазић (Милица Павловић).

Бањалучки глумац Златан Видовић који понавља ролу приватног детектива Бојана, за “Глас Српске” рекао је да публику очекује више мистике и мистерије у новим епизодама.

- Биће много више узбуђења и перипетија које откривају једног друго лице естраде. Публика може очекивати више мистерије и мистике који се дотичу трилерских и хорор елемената у причи. Истакао бих и сјајну режију Игора Ђорђевића, који се осим као глумац успјешно опробао и као редитељ, тако да нестрпљиво чекам да серија стигне на мале екране - рекао је Видовић.

Сценаристкиња Наташа Дракулић, објавом фотографије на “Инстаграму” с Игором Ђорђевићем, такође је прославила крај снимања и за другу сезону најавила да ће открити историју главних јунака, али и увести нове елементе приче и нове ликове.

- Пратимо прошлост наших јунака које смо упознали у садашњости, а сада је време да их упознамо кроз историју. У наставку уводимо и нову магијску причу која се базира на астрологији и нумерологији, па ћемо у складу с тим имати и низ нових занимљивих ликова. У овој сезони нам се прикључују Дара Џокић у улози Милене, ту су Страхиња Блажић и Никола Пејаковић, а Вука Костића и Марка Јанкетића видећемо у другачијим улогама него што смо иначе навикли када је реч о овим глумцима - рекла је Дракулићева, додајући да се тиму “Певачице”, Игор Ђорђевић осим као глумац сада придружио и као режисер, који је радио на бројним натприродним сценама.

Остатак екипе чине Јелена Мур као пјевачица Емилија, Марко Јанкетић као Локи, Милош Тимотијевић као Влада Видак и бројни други глумци. Музику су радили Александра Ковач и  Роман Горшек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана