Наставак филма “Петар Зец” стиже ове године: Повратак узбудљивом свијету несташлука

Миланка Митрић
Наставак филма “Петар Зец” стиже ове године: Повратак узбудљивом свијету несташлука

БАЊАЛУКА - Анимирано-играни филм “Петар Зец” прије двије године освојио је срца публике широм свијета, а сви обожаваоци овог остварења у режији Вила Глака ове године имаће прилику да погледају и његов наставак.

Наиме, наставак овог остварења, назван “Петар Зец: Скок у авантуру” свјетлост дана угледаће на премијерном приказивању које је предвиђено за 7. август.

- Када на фарму по своје насљедство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невјероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу, која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отјера уљеза, што на крају резултује правом битком, како за фарму тако и за наклоност лијепе Бибе - наведено је о првом дијелу филма.

Ривалство између њих двојице одвело их је у велику и узбудљиву авантуру далеко ван њихове идиличне околине у гужву лондонске подземне жељезнице и све до опасних улица града и назад.

- На крају Петар је схватио да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица - назначено је о овом остварењу, чија радња ће бити базирана на новим несташлуцима и авантурама овог познатог зеца у плавој јакни.

У филму су глумили Донал Глисон, Џејмс Корден, Марго Роби, Роуз Бирн, Елизабет Дебицки и други, а ликови су базирани на дјелу књижевнице Беатрис Потер.

- Неко вријеме је прошло откако су Петар Зец и Томица закопали ратну сјекиру, барем привидно. Биба, Тома и зечеви основали су импровизовану породицу, али упркос свим настојањима Петар никако да се ријеши своје неваљале репутације. Тражећи авантуру изван сигурности сопствене баште, Петар Зец открива цијели нови свијет у којем се његови несташлуци цијене. Али у тренутку када његова породица одлучи да све ризикује не били би га пронашла, Петар мора одлучити какав зец жели да буде - објашњено је о новом филму, који је настао у продукцији компаније “Сони”.

Филм је првобитно требало да буде приказан почетком априла, али је приказивање наставка помјерено за август, због тренутне ситуације са вирусом корона. Из истог разлога помјерено је и приказивање многих других филмова, а отказани су бројни догађаји, концерти и филмске пројекције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана