Наставак "Демофеста" вечерас с појачањем: Финале уз "Лајбах", "Сајншајн" и Ронија Сајза

M.M.
Наставак "Демофеста" вечерас с појачањем: Финале уз "Лајбах", "Сајншајн" и Ронија Сајза

БАЊАЛУКА - Ревијални дио друге вечери 12. "Демофеста" синоћ је прекинут због олујног невремена које је погодило Бањалуку, а организатори су данас најавили да ће дио програма бити реализован вечерас.

Осим програма у оквиру којег ће наступити демо бендови, финалисти претходне двије вечери, на тврђави Кастел вечерас ће наступити "Лајбах", Рони Сајз и "Саншајн", који је требало да наступе синоћ.
Финално такмичење почиње од 20 часова, а капије Кастела биће отворене од 19.30.
- За титулу најбољег бориће се осам бендова. Ревијални дио програма на главној бини вечерас предводе "Лајбах", Паров Стелар и Кирил Џајковски, док ће на "Самер стејџу" наступити Мацха Равел, Бојана Вунтуришевић, "Саншајн", "Ниплпипл", "Покет Палма" и Рони Сајз. Најбољу журку на "Сајлент стејџу" направиће МКДСЛ са својим сетом „Клубославија“ - саопштили су организатори. 
Свим посјетиоцима који су купили карту за друго вече фестивала биће омогућено да са истом картом на фестивал уђу и вечерас.
Све информације доступне су на "Инстаграм" и "Фејсбук" страницама "Демофеста" гдје организатори редовно постављају све најновије информације, као и све информације о могућим измјенама у програму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана