Народно позориште РС: Претпремијера "Генетике Глембајевих" поклон здравственим радницима

М.М.
Народно позориште РС: Претпремијера "Генетике Глембајевих" поклон здравственим радницима

БАЊАЛУКА - Глумци Народног позоришта Републике Српске, у суботу навече у 20 часова претпремијерно ће извести представу "Генетика Глембајевих" у режији Дејана Пројковског у част здравствених радника.

Из Народног позоришта су навели да је ова представа поклон публици коју ће чинити здравствени радници запослени у Универзитетском клиничком центру  Републике Српске, Дому здравља Бања Лука и ЈЗУ Институту за јавно здравство РС, као знак захвалности за њихов несебичан рад и ентузијазам који су показали у претходном периоду који је био истински тежак за све.

- У тешким тренуцима, свједочили смо да су медицински радници поднијели  велики терет борбе са пандемијом вируса корона и да су својим залагањем, стручношћу и емпатијом, свима нама дали примјер истинске солидарности и пожртвовања. Управо због тога, наша намјера је да овом представом уљепшамо једно вече у њиховим животима и покажемо колико цијенимо и подржавамо све што су чинили и чине за нас.  Велика хвала свим здравственим радницима - поручују из Народног позоришта РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана