Намћор у Европској ноћи театра

Aгенције
Намћор у Европској ноћи театра

Приједор - Позориште Приједор играће сутра комедију "Намћор" чиме ће се придружити обиљежавању "Европске ноћи театра", најављено је данас из ове куће.

Представу по тексту "Блуз осмех" Мирољуба Недовића режирао је Жељко Касап, који уједно игра и насловну улогу, а са нјим у представи глуме и Мирела Предојевић, Маја Радонјић и Дубравко Вукадиновић. "Намћор" је постављен почетком овог мјесеца и била је то друга премијера у 61. сезони ове куће.

Цијена улазнице је у "Европској ноћи театра" снижена на 3 КМ, са 5 КМ колико коштају карте за премијере, односно са 4 КМ колико коштају представе у редовном репертоару Позоришта Приједор.

"Европска ноћ театра" једнодневно је догађанје посвећено сценским и извођачким умјетностима. Идеја је дати посјетиоцима прилику да упознају театар из друге визуре одласком иза сцене, у просторије театра у које публика иначе нема приступ, упознати их с начином нјеговог функционисанја, позвати их на нове изведбе и округле столове, те једноставно отворити комуникацију на свим нивоима.

Јединствена позоришна манифестација "Европска ноћ театра" ове године окупиће театарске раднике и нјихову публику у Белгији, Аустрији, Мађарској, Чешкој, Словачкој, Словенији, Хрватској, БиХ, Србији, Црној Гори и Бугарској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана