Најављена трећа сезона популарне серије “Кишобранска академија”: Судар суперхеројских породица

Бранислав Предојевић
Најављена трећа сезона популарне серије “Кишобранска академија”: Судар суперхеројских породица

ЊУЈОРК - Стриминг сервис “Нетфликс” објавио је прве фотографије и детаље из дугоишчекиване, треће сезоне, популарне серије “Кишобранска академија” чија је премијера заказана за 22. јун.

Нове слике и груби синопсис откривају да ће трећа сезона наставити тамо гдје је стала посљедња епизода друге сезоне.

Након што су зауставили смак свијета 1963. године, чланови академије враћају се кући у садашњост увјерени да су спријечили глобалну апокалипсу и поправили заборављену временску линију заувијек.

Ипак, након кратког тренутка славља схвате да ствари нису онакве како су их оставили. Тачније, умјесто у своју базу стигли су у другу академију, чији се чланови “Врапци” сукобљавају са члановима “Кишобрана” у насилном окршају. Слиједи борба са новим изазовима и изненађењима, те суочавање са неидентификованим деструктивним ентитетом који изазива пустош у свемиру.

Сценариста Стив Блекмен недавно је за магазин ИГН говорио о трећој сезони и ономе што обожаваоци могу да очекују од судара двије суперхеројске породице.

- “Врапци” изгледају другачије од наших добро познатих “Кишобрана” и на другачији начин се баве стварима. Они су у униформама и врло су функционални. Можете да видите Лутера и Виктора и можете видјети да су веома различити у смислу како се породице облаче и како дјелују између себе и да су много бољи од наших јунака - рекао је Блекмен додајући да ипак не треба вјеровати спољном утиску.

Он је назначио да ће публика бити изненађена када види колико су “Врапци” различити на први поглед од “Кишобрана”, а слични када их публика боље упозна.

- Обје породице су дисфункционалне и то је суштина свих проблема - рекао је сценариста.

Нови тим хероја, уз глумачку екипу из прве двије сезоне, укључује Џастина Корнвела као Маркуса, Бритни Олдфорд као Феј, Џејка Епстина као Алфонса, Џенезис Родригез као Слоан и Дејвида Кезија као Џејмија. Међутим, академију у којој су “Врапци” не чине само непозната лица, међу њима шетају два позната лика. Први је Бен (Џастин Мин), који је мртав у оригиналној временској линији и постао сабласни путник. На овом свијету он је жив, здрав и не сјећа се “Кишобрана”. Друго познато лице припада најгорем оцу на свијету, Реџиналду Харгривсу (Колм Фијоре) творцу обје академије.

Нова сезона има 10 епизода, као и прве двије сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана