Музички кабаре “Нас две” за почетак “Отворене сцене”: Комедија и пјесма као подршка женама

Б. П.
Foto: Агенције

БИЈЕЉИНА - Музичким кабареом “Нас две” данас ће у 21 час званично започети овогодишња манифестација “Отворена сцена” у Бијељини.

Текст и режију ове комедије потписује глумица и драматург Татјана Кецман, а играју и пјевају Кецманова и популарна Ана Радоњић позната и као Зое Кида.

Представа прати убрзани мисаони ток, жене опсједнуте успјехом, зарадом, титулом, изгледом, популарношћу и њеним алтер-егом, у којем је доста фолирања и фаме. Због своје располућености, у њене наглас изговорене мисли се, уз мноштво преплитања, непрестано убацују нове асоцијације.

У свом том расулу мисли, у тој “салати” од ријечи, она бесмислено понавља бујицу савјета о новим методама за успјех у друштву, а њен алтер его, гладан љубави, уз помоћ пјесме бјежи у романтику и оно мало душе.

- Двије потпуно различите жене, у једној, спаја кабаретско вече у којем се спонтано, пјева, глуми и наздравља животу. У овим урбаним временима, гдје зарад каријере све више жена занемарује природу, материнство, љубав, наш кабаре је подршка природно лијепој и њежној жени која се стиди себе - рекла је Кецманова.

Манифестација “Отворена сцена” трајаће до 6. августа. Сви наступи биће одржани на платоу испред Центра за културу “Семберија” и у пјешачкој зони у улици Патријарха Павла. 

“Отворена сцена” је прије свега, намијењена промоцији бендова бијељинске музичке сцене, младих глумаца, пјевача и других сценских умјетника који ће, уз госте из сусједних земаља и градова, обогатити културну и забавну понуду Бијељине. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана