Музеј савремене умјетности РС од сутра поново ради, обавезна заштитна опрема

M.М.
Музеј савремене умјетности РС од сутра поново ради, обавезна заштитна опрема

БАЊАЛУКА – Музеј савремене умјетности Републике Српске од сутра је поново отворен за посјете, а предвиђено је ра радно вријеме музеја у наредном периоду буде од седам до 19 часова.

- Публику позивамо дапосјете мултимедијалну изложбу "Story Lines" умјетничког пара "диСТРУКТУРА" која је на симболичан начин отворена 12. марта а своју промоцију имала је на онлајн платформама – навели су из Музеја савремене умјетности РС.

Иако је регуларно радно вријеме музеја од 10 до 22 часа, из ове установе су ипак одлучили да радно вријеме прилагоде и старијим грађанима, који још увијек имају ограничено вријеме кретања, како би и они имали прилику да погледају актуелну изложбу.

- Поштујући све мјере које налаже Републички штаб за ванредне ситуације на подручју Републике Српске , Музеј се отвара под посебним условима што значи да су спроведене све мјере дезинфекције изложбеног простора. Веће групне посјете нису дозвољене, а публика ће уз своју личну заштитну опрему (маске и рукавице) Музеј моћи да обиђе у групи од највише 3 особе – додају из Музеја савремене умјетности РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана