Мућке се враћају на мале екране

telegraph.co.uk
Мућке се враћају на мале екране

Нова епизида изузетно популарне енглеске серије "Мућке" могла би да буде приказана на прољеће слиједеће године, након што су синови покојног оригиналног сценаристе Џона Саливана завршили сценарио заснован на једној његовој старој идеји.

Глумац Дејвид Џејсон, који је у овој хумористичкој серији глумио Дел Боја потрврдио је да је добио копију сценарија, али да је још увијек "врло нервозан" због тога и да га није прочитао.

"Бацио сам само поглед на сценарио и рекао бих да је врло добар, али своју дефинитивну оцјену ћу дати након што пажљиво будем прочитао цио рукопис без ометања. Ово није ствар коју можете урадити површно" рекао је глумац за "Тајмс".

То би требало да буде прва емитована епизода од смрти писца Џона Саливана, који је умро 2011. године од вирусне упале плућа, а његови синови Џим и Ден су осмислили сценарио на основу једне очеве идеје коју је имао на уму, али она није никада завршила на телевизији.

Серија "Мућке" је једна од омиљених енглеских хумористичких серија свих времена, али је Дејвид Џејсон приликом промовисања у "сера" рекао да Краљица није имала појма ко је он.

"Присонила је мач на моје раме и питала ме је шта радим, а ја сам јој одговорио да завршавам божићни специјал "Мућки. То код ње није изазвало никакву реакцију, добио сам празан поглед", рекао је глумац.

Срећом, телевизија је од њега, као и од осталих глумаца у серији у јавности начинила много познатије личности, па када га људи примете на улици неријетко га поздрављају чувеним репликама из серије "lovely jubbly" или "you plonker ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана