M:tel и Samsung поклонили 2.000 кино-карата Бањалучанима

m:tel
M:tel и Samsung поклонили 2.000 кино-карата Бањалучанима

Компаније m:tel и Samsung су уљепшале мјесец новембар многим Бањалучанима, поклонивши чак 2000 кино улазница љубитељима филмске умјетности. Ове двије компаније су обезбиједиле пројекције најновијих филмских остварења за све узрасте и за љубитеље различитих филмских жанрова, потпуно бесплатно.

Бањалучани су током претходног мјесеца, суботом и недјељом, имали прлику погледати 11 актуелних кино-наслова, а m:tel и Samsung Open кино акција је изазавала мноштво позитивних реакција, те смо измамили осмјехе многим посјетиоцима Мултиплекса Палас.

Поред  кино-карата, најсрећнији посјетиоци су имали прилику освојити и поклоне изненађења.

''M:tel и Samsung Open кино акција је лијеп гест и веома смо се обрадовали када смо добили улазнице за актуелну пројекцију и то у веома пожељном термину, а ауто пуњач који сам освојио као поклон изненађења ме је веома обрадова, то заиста нисам очекивао'', рекао нам је Младен, један од срећних добитника ове награде.

М:tel и Samsung Open кино акцијом смо промовисали m:tel Open пакете, а више информација о актуелним понудама и о овој услузи и потражите на нашој званичној страници, www.mtel.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана