M:tel и Open IPTV препоручују хит филмска остварења

m:tel
M:tel и Open IPTV препоручују хит филмска остварења

Телевизијски канал HBO за уторак, 9.12. 2014. године са почетком у 20.05 часова заказује дружење са феноменалним драмским остварењем „Мала црвена колица".

Режисер Дејвид Анспа и глумачка постава Чендлер Кентербери, Ана Ган, Давеј Чејс нам доносе причу о осмогодишњем Заку који креће са својим малим црвеним колицима да помогне америчкој дјеци бескућницима, непосредно након урагана Чарли. Мора да превазиђе бирократе и разгали срца своје раздвојене породице и цијеле нације.

У чертвртак, 11.12.2014. на ТВ каналу HBO COMEDY не пропустите комедиографску драму „Рај". Преживјевши авионску несерећу, 21-годишња Лем напушта свој градић, богобојажљиву Монтану и одлази у Лас Вегас. Убрзо стиче нове пријатеље и ова некада побожна дјевојка открива шта све свијет има да јој понуди. Режија: Дијабло Коди, а у главним улогама: Џулијен Хју, Расел Бренд, Октавија Спенсер, Ник Оферман, Холи Хантер.

Политички заплет нас очекује у суботу 6.децембра у 20.15 часова на каналу Cinemax и то у фантастичној драми „Превелики за пропаст". Детаљан увид у епохалну финансијску кризу на Вол Стриту 2008. године. Фокусиран на министра финансија САД-а Хенрија Полсона, филм завирује иза затворених врата и истражује везу између финансијског тржишта САД-а и Бијеле куће. У главним улогама се појављују Вилијам Харт, Едвард Аснер, Пол Ђамати и Тофер Грејс, а режију потписује Куртис Хенсон.

„Млада Мароканка очајнички покушава да са својим женским панк бендом сакупи новац за демо снимак који ће дати музичком продуценту, па одлучује да прихвати понуду дилера дроге и одвезе кола пуна кокаина преко планина". Ово је у најкраћем сценарио филма „Издајице", који је на програму у сриједу, 10.12. 2014. у 20.30 часова такође на каналу Cinemax.

И то није све...

FOX TV за мјесец децембар 2014. године приказује значајна филмска остварења, сваког викенда у 22.00 часа.  Већ у суботу, 6.12. сјајни Мет Дејмон игра у филму „Заувијек заједно", а дан касније 7.12, такође у 22.00 на програму је холивудски спектакл „Аватар", Џејмса Камерона.

Проведите кишне дане уз Open IPTV.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана