Моника Белучи у Требињу око 10. јула

Nezavisne.com
Моника Белучи у Требињу око 10. јула

Снимање филма "На млијечном путу", прослављеног режисера Емира Кустурице, ове суботе наставља се на Мећавнику, а већ у недјељу слиједи наставак снимања раније започетих сцена у Требињу.

У Требиње је већ стигао асистент режије Слободан Бобан Дедејић, који разговара са статистима и глумцима који ће снимати у наставку и међу којима ће, осим италијанске филмске диве Монике Белучи, која у Требиње стиже око 10. јула, и њене српске колегинице Слободе - Бобе Мићаловић, која долази почетком јула, бити и неки глумци које је Кустурица раније ангажовао.

"У филму глуми и Бајрам Северџан, Емиров глумац натуршчик, који је већ играо у његовом филму 'Црна мачка бели мачор', македонски глумац Пепи Мирчевски и такође македонска глумица Ратка Радмановић, која долази 30. јуна", каже Дедејић.

Он додаје да је, поред лика младе, коју тумачи Моника Белучи, и невјестине сестре, коју ће играти Боба Мићаловић, Радмановићева ангажована да глуми лик бабе која у филму продаје млијеко, Северџан глуми проводаџију, док Пепи Мирчевски глуми лик сеоског попа и кувара.

Сви ови глумци ће, каже, засад бити ангажовани, што не значи да се касније неће појавити још неки познати глумци, након што се заврши љетни дио снимања.

Већ у ову недјељу у кругу требињске касарне снимају "грин скрин", а у уторак снимају на Тргу слободе у центру Требиња, да би у сриједу снимање било настављено код саборног храма, а крајем седмице слиједи снимање на магистралном путу Требиње - Љубиње, у виноградима "Вукоје".

"На свим овим мјестима се снимају кадрови који су нам остали недовршени из прошле године, што планирамо окончати до Видовдана, а након тога се екипа сели у село Увјећу, гдје ће се, с промјенама локација од свака три до четири дана, на релацији село Увјећа - село Клобук, снимати крајем јуна и у јулу", објаснио је Дедејић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана