Млади холивудски глумац погинуо у бизарној несрећи

Агенције
Млади холивудски глумац погинуо у бизарној несрећи

Амерички глумац Антон Јелчин, који је познат по улози Павела Чехова у франшизи "Звjедане стазе", погинуо је јуче у саобраћајној несрећи у 27. години, саопштила је полиција и његов представник за медије.

Јелчин је стајао иза свог аутомобила, који је кренуо у рикверц, када га је ударио и заглавио између сандучета и ограде, пренио је АП позивајући се на наводе полицајаца из Лос Анђелеса Џени Хосиер.


Глумац је, како додаје, кренуо да се нађе са пријатељима на проби, а када се није појавио дошли су до његове куће и пронашли га мртвог.

Јелчинов представник за медије Џенифер Ален потврдила је смрт глумца и рекла да је његова породица замолила за приватност.

Јелчин је каријеру у Холивуду почео као дијте са мањим улогама у независним филмовима и разним телевизијским емисијама, прије него што је добио улоге у филмовима као што је трилер "Алфа мужијак" и тинејџерска комедија "Чарли Бартлет".

Његова највећа улога била је у филмовима "Звјездане стазе", чији ће посљедњи, трећи дио, почети у јулу да се приказује у биоскопима.

Јелчин је рођен у Русији, а његови родитељи су се професионално бавили умјетничким клизањем и преселили у Русију када је он још био беба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана