Миодраг Мики Крстовић добитник награде “Раша Плаовић”

Tанјуг
Foto: скриншот

БЕОГРАД- Истакнути глумац Миодраг Мики Крстовић добитник је престижне награде “Раша Плаовић” за улогу Милоша у представи „Цемент Београд“, у режији Себастијана Хорвата и продукцији Београдског драмског позоришта.

Награда „Раша Плаовић“, коју Народно позориште у Београду додјељује за најбоље глумачко остварење на свим београдским позоришним сценама у сезони 2020/2021, биће уручена за Дан овог позоришта, 22. новембра, у 12 часова на Великој сцени.

 Жири је био једногласан у доношењу одлуке 17. новембра, а у њему су били драматург и театролог Драгана Бошковић (предсједник), глумица Драгана Варагић, редитељка Ђурђа Тешић, драматург Жељко Хубач и глумац Бранислав Томашевић.

У конкуренцији за награду били су и Миодраг Драгићевић, Марта Береш, Сања Марковић, Олга Одановић, Милош Биковић, Озрен Грабарић, Катарина Марковић и Хаџи Ненад Маричић.

Лауреат Миодраг Крстовић је остварио једну од ријетко изванредних улога у споменутој представи, која је тријумфовала на 54. и 55. издању фестивала БИТЕФ 2021.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана