Марковић: Серија "Породица" успоставила моје стваралачке стандарде

Срна
Марковић: Серија "Породица" успоставила моје стваралачке стандарде

БЕОГРАД - Млада глумица Тијана Марковић била је гост нове епизоде видео серијала "Танјуг Рефлектор" у којем поручује да је телевизијска серија "Породица" успоставила њене стваралачке стандарде.

За Марковић нема дилеме да је серија "Породица" у великој мјери утицала на њен глумачки рад.

"У том пројекту сам добила све што сам желела када сам одлучила да се бавим глумом. Спојило се ту приватно и пословно. Наишла сам на квалитетне људе и схватила да процес настајања те серије успоставља моје стваралачке стандарде. Успела сам да се креативно развијем у тој серији" казала је Марковић.

Она  игра ћерку Слободана Милошевића у серији "Породица".

"Заједничка тачка у којој сам се срела са Маријом Милошевић је љубав према оцу. Срчаност и јак карактер такође делимо. Обе би учиниле све за људе које воле и породицу" казала је Марковић.

Како каже дијелити сет са Борисом Исаковићем и Мирјаном Карановић било је фантастично.

"Поред њих сам много научила. Желела бих стално да радим са таквим колегама. Рад са њима освешћује глумце. То је нека врста доктората", казала је Марковић.

Према њеним ријечима има агента у иностранству.

"Та жена живи у Москви и заступа ме у Русији и у целом свету. Видећемо...Требало би ускоро да путујем у Москву и надам се реализацији једног важног пројекта", истакла је Милошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана