Мамурлук 3: Епско финале стиже 30. маја

Aгенције
Мамурлук 3: Епско финале стиже 30. маја

Лос Анђелес - Трећи, уједно и посљедњи дио урнебесне трилогије „Мамурлук” у биоскопе стиже 30. маја, када ће публика моћи да види шта се заиста десило током претходних авантура у Лас Вегасу, преносе агенције.

Након успјеха филмова „Мамурлук у Вегасу” и „Мамурлук у Бангкоку”, који су већ оставили траг у поп култури, аутори су се одлучили за епскиу завршницу.

Лас Вегас је мјесто гдје су ствари кренуле на лоше, али оним шта се тамо стварно десило, редитељ је хтио једнако да изненади и глумачку четворку и публику.

- Ту је много хумора, путовања, као и мистерије. Дотакли смо се и неких ствари које у предходним филмовима нисмо превише анализирали, а сада смо их истакли - рекао је редитељ Филипс.

Филм обухвата све оно што се издешавало у предходним дијеловима, али крај овог филма има своју логику.

Бредли Купер, који тумачи лик Фила, незваничног вође Чопор, наводи како је нови “Мамурлук” невјероватан на више начина.

- Мислим да Тод и екипа нису ни размишљали да надмаше прва два дијела. Намјера је била само да се исприча прича о даљем току живота ова четири лика - рекао је Купер.

- Прича, која је само узгред поменута у претходном филму, сада је постала основна. Говорећи као гледалац и обожавалац овог филма, најбоље у овом дијелу је што је све повезано и стављено у једно.

Како год ствари да крену наопако, пријатељство између ових ликова увијек је остајало исто.

Утисак је да они заиста брину једни о другима.

Све је почело у Лас Вегасу, тамо се и завршава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана