Малковић: "Азбука нашег живота" огледало тренутног друштва

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Гост нове епизоде видео серијала "Тањуг Рефлектор" био је глумац Јадран Малковић, који је говорио о својој улози у серији "Азбука нашег живота", снимљеној по делима Мирјане Бобић Мојсиловић.

Малковић је рекао да је "Азбука нашег живота", редитељке Јелене Бајић Јочић, "дивна прича која на неки начин представља огледало тренутног друштва". "У сржи је брачни пар Поповић који се упознао у раној младости и након 25 година брака су се нашли у ситуацији у којој су постигли јако пуно у животу и каријери.

Урош Поповић воли своју фамилију и жену, али су мало изгубили себе у цијелој тој причи", оцјенио је Малковић. Глумац је рекао да је лик Уроша другачији од њега када је у питању лојалности, а што се тиче паралела постоје "мале несигурности ту и тамо" и моменти када размишља да ли је одређене године најбоље искористио и да ли су неке одлуке могле бити другачије. "Александра Јанковић је партнерка из снова. У потпуности сам одушевљен њоме.

Од самог почетка смо једноставно изградили однос и било је много теже радити сцене у којма нисмо у љубави него сцене у којима смо заљубљени и волимо се", рекао је Малковић. Глумац је као посебно занимљиву и необичну издвојио сцену у којој лети у кошуљи вози мотор у Београду, а снимана је у прохладном новембру. "Да би ме заштитили од ветра бар мало, а ништа не могу да обучем испод или преко, умотали су ме у фолију за поврће. Нисам сигуран да је уопште помогло пошто су ми сузе текле од хладноће и у саобраћају су ме гледали као да сам полудео", насмејао се глумац.

Упитан шта му се највише свиђа у Србији и шта му је необично, глумац који каријеру остварује у иностранству је рекао да му је необична динамика живота у Београду где се све нон стоп дешава. "Лондон је исто динамичан град у коме се константно нешто дешава, али у неком моменту утихне и постоје дјелови гдје је мирније. Овде мени дјелује као да не постоји моменат да се нешто смири и заустави. То ми је занимљиво лијепо, интересантно, зачуђујуће и оптерећујуће", рекао је Малковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана