„Луча Микрокозма” вечерас пред бањалучком публиком

M:tel
„Луча Микрокозма” вечерас пред бањалучком публиком

Бањалука - У Бањалуци је у четвртак на конференцији за медије најављено одржавање представе „Луча Микрокозма”, која ће пред бањалучком публиком бити изведена вечерас у Културном центру Бански двор, с почетком у 20 часова.

Представу „Луча Микрокозма”, по дјелу Петра Петровића Његоша, извешће познати београдски глумац Петар Божовић, заједно са Првим београдским пјевачким друштвом.

Ђорђе Мишић, извршни директор за маркетинг и продају, на конференцији је рекао да је најављено вече са Петром Божовићем још један у низу културних догађаја које компанија M:tel подржава, овога пута као генерални спонзор, те додао: „Наша је дужност, као водећег телеком оператора у БиХ, па и у региону, да помажемо и улажемо у културу, што већ дуги низ година и чинимо. Потврда томе је и награда за друштвено одговорно пословање коју смо добили и ове године”. 

Петар Божовић је изразио своју захвалност компанији M:tel и другим пријатељима који су омогућили одржавање представе „Луча Микрокозма” у Бањалуци, нагласивши да је ово грандиозно Његошево дјело, по његовом мишљењу, и најбоље дјело овог великог писца. Он је позвао Бањалучане да заједно с њим, у суботу 2. маја уживају у лијепим ријечима Петра Петровића Његоша.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана