Легендарни пјевач Род Стјуарт наступа у Београду следеће године

Б. П.
Легендарни пјевач Род Стјуарт наступа у Београду следеће године

БЕОГРАД - Славни енглески пјевач Род Стјуарт одржаће свој први наступ у Србији, у београдској Штарк арени 17. маја 2024. године.

Компанија „Стар продукција“, која је организатор концерта, објавила је на “Фејсбуку” да ће карте бити пуштене у продају преко сервиса tiket.rs 17. новембра, од 11 часова.

Стјуарт је један од најпознатијих британских пјевача а у каријери дугој шест деценија продао је више од 120 милиона албума и имао десетине синглова, који су били број један на топ листама широм свијета.

Био је члан бендова „Џеф Бек гроуп“ и „Фејсес“, а највећи комерцијални успјех је остварио као соло извођач са вјечним хитовима: “Maggie May“, „Sailing“, „Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)“, „Da Ya Think I’m Sexy“ i „Downtown Train“ ...

Стјуарт је током каријере изводио обраде других извођача, као и своје ауторске пјесме. Једнако је вјешт у интерпретацији рок, поп, фолк и соул нумера, али и шлагера из прве половине 20. вијека.  Чувени пјевач се обратио српској публици поруком.

-Искрено сам узбуђен због свог првог концерта у Београду и радујем се што ћу наступати пред дивном српском публиком. Можете очекивати моје највеће хитове, али и пуно правих изненађења - изјавио  је Стјуарт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана