Крај снимања друге сезоне серије "Азбука нашег живота": Нове епизоде на јесен

Танјуг
Крај снимања друге сезоне серије "Азбука нашег живота": Нове епизоде на јесен

БЕОГРАД - Снимањем једне од сцена кључних за расплет приче, јуче је у Београду завршено снимање друге сезоне игране телевизијске серије "Азбука нашег живота", креаторке и редитељке Јелене Бајић Јочић, која је реализована у сарадњи продукцијске куће Kонтраст Студиос и Телекома Србија.

Након великог успеха првих десет епизода, чија је прича заснована на мотивима романа Мирјане Бобић Мојсиловић, овај популарни ТВ пројекат добија свој наставак. Ипак, нове епизоде серије излазе из оквира књига.

Ликови настављају своје животе даље, судбински точак се котрља у новим непознатим смеровима.

У наставку приче, у животе главних ликова враћамо се неколико месеци касније. У средишту су и даље Весна и Урош Поповић, чији се путеви наизглед разилазе: док Урош са Аном гради нови живот, Весна наставља сама и доноси одлуку да се посвети себи и свом послу, проналазећи радост и своју сврху у томе.

Изненада, и једно и друго се суочавају са околностима које ће трајно уздрмати овај новонастали животни баланс - Урошу прети пословни крах, а Весна започиње интимну везу са мушкарцем који ће је потпуно залудети. Упоредо са њиховим, плете се и низ паралелних прича и епизода које ће гледаоцима донети све што је својствено овој модерној бајци - животне тренутке пуне искрене емоције, уз преплитање питког, интелигентног хумора и тешких драмских момената.

Оно што ће бити изненађење јесу тренуци заплета у виду напетог трилера, у којима ће судбине ликова висити о концу.

Као и до сада, серија "Азбука нашег живота" бавиће се савременим друштвом и преиспитивањем система вредности унутар тог бајковитог привида о савршеним животима. У новој сезони биће дотакнуте многе животне теме, друштвено одговорна питања о којима се врло мало говори, а која чине нашу свакодневицу.

Снимање друге сезоне ТВ серије "Азбука нашег живота", започето у једном од најлуксузнијих хотелских комплекса на јадранској обали, реализовано је већим делом у елитним београдским квартовима, најугледнијим престоничким хотелима, стамбено-пословним комплексима, угоститељским објектима и другим престижним и атрактивним локацијама по којима је српска престоница надалеко чувена и препознатљива.

"Кад се осврнем на претходних неколико месеци, могу да кажем да сам врло задовољна урађеним послом, као и материјалом који смо добили. Оно што ме посебно чини срећном је чињеница да је за све то време радост стварања била велика и свакодневна јер радимо оно што волимо и оно у шта верујемо. Заиста, цео тим и ја верујемо да ће ова сезона "Азбуке" донети много радости и узбуђења гледаоцима.

На крилима те позитивне енергије, са задовољством ових дана започињемо процес постпродукције, како бисмо на јесен и зиму ове године сви заједно уживали у новим ситуацијама, искушењима и изазовима које ће живот ставити пред наше, публици добро познате јунаке.

Наравно, биће ту и нових ликова. Заправо, прича је доста проширена и продубљена, уплетена на један узбудљив и занимљив начин и ја заиста верујем да смо направили нешто веома лепо", објашњава редитељка Јелена Бајић Јочић. Прву сезону серије "Азбука нашег живота" сјајно је изнела пажљиво бирана глумачка екипа у којој је публика гледала многа позната лица, али и открили нека потпуно нова.

Публика је уживала у глумачким бравурама Александре Јанковић и Јадрана Малковича, затим Небојше Миловановића, Исидоре Симијоновић, Анђелке Прпић. Ту су били и Радош Бајић, Анастасиа Мандић, Недељко Бајић, Миона Марковић, Јована Стипић, Тихомир Станић, Катарина Гојковић, Милена Павловић, Ђорђе Мишина, Ива Штрљић и други. У наставку приче, овој сјајној глумачкој екипи придружиће се звучна имена домаће глумачке сцене, најпре популарни глумац Радивоје Раша Буквић, кога ћемо гледати у главној музкој улози друге сезоне.

Упечатљиве роле одиграће и Александар Срећковић, Милан Калинић, Славиша Чуровић, Јелена Мур, Владан Дујовић, Вања Ејдус, као и америчка глумица српског порекла Ана Алеxандер и други. Нових једанаест епизода ТВ серије "Азбука нашег живота" биће премијерно приказано ове јесени на каналу Суперстар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана