Ковачевић: Ретко се деси екипа какву има серија Клан

Танјуг
Ковачевић: Ретко се деси екипа какву има серија Клан

БЕОГРАД - Гост нове епизоде видео серијала Тањуг Рефлектор био је глумац Владимир Ковачевић који је говорио о својој улози у серији "Клан" чија друга сезона се тренутно приказује.

Ковачевић је рекао да се у другој сезони његов лик Мита Мишић "развија посебно у поглављу губљења памети", као ида се "губи интегритет а апетити расту".

Према његовим ријечима, ликови "Клана" "више нису само улични, сад су мало озбиљнији пси".

"Постоји разлика, то сам причао са (редитељем Бобаном) Скерлићем, да смо глумачки сазрели. Кренули смо серију пре три, четири године.

Како је текао развој ликова на једном паралелном колосеку тако је и глумачки развој, нас младих", истакао је Ковачевић

. Глумац је додао да може да увиди неке занатске стваре које је вештије урадио у другој сезони.

"Мени се чини да се ''Клан'' разликује од других серија. Не носи инкриминишућу естетику. ''Клан'' уме да заделује прилично безазлено. Пародија? Е па није! Мислим да се у томе разликује", рекао је Ковачевић.

Он је рекао да му се чини да ће друга превазићи успијех прве сезоне у контексту квалитета. Ковачевић је рекао да је у другој сезони имао више акционих сцена само што нису ималеинтензитет као у првој.

У првој сезони "Клана" имао је поједине сцене које су биле везане искључио за лик Мите Мишића, а сада више заједничких сцена.

"Било је узбудљиво и уживали смо у сваком тренутку. Ретко се деси да се таква екипа поклопи. Предивна екипа се десила на ''Клану''.

Боби нас је окупио и сви смо све време уживали", нагласио је Ковачевић. Према његовим ријечима, акционе сцене су узбудљиве, али откривати као се снимају била би демистификација која убија магију серије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана