Компанија m:tel традиционално подржава манифестацију ’’Дани Владе С. Милошевића’’

M:tel
Компанија m:tel традиционално подржава манифестацију ’’Дани Владе С. Милошевића’’

Академија умјетности Универзитета у Бањој Луци већ традиционално, по 17. пут, организује културну манифестацију "Дани Владе С. Милошевића". Манифестација ће и ове године бити реализована уз покровитељство компаније m:tel, и трајаће од 10. до 28. априла 2016. године.

У оквиру манифестације, m:tel је омогућио одржавање два веома интересантна концерта. Ријеч је о клавирском реситалу Арсена Чаркића, који ће бити одржан 20. априла у концертној дворани Банског двора, и концерту јапанског умјетника Кеишо Оно, који ће бити одржан 26. априла у Вијећници Банског Двора у Бањој Луци.

Компанија м:тел улаже много у промовисање правих вриједности, те већ традиционално подржава манифестацију "Дани Владе С. Милошевића", пружајући допринос у промоцији музике као умјетности, али и као науке, те на овај начин утиче на очување наше музичке културне баштине.

У реализацији програмских активности учествују студенти и професори Универзитета, те многобројни истакнути умјетници из земље и иностранства.

Детаљан програм манифестације можете пронаћи на сајту Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци, на страници www.aubl.org.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана