Компанија „m:tel“: Испричајте своју „Причу из комшилука“

ГС
Компанија „m:tel“: Испричајте своју „Причу из комшилука“

БАЊАЛУКА - Пету годину заредом, портал Mondo.ba организује конкурс за кратку причу под називом „Приче из комшилука 5“, а и овога пута компанија „m:tel“ подржава талентоване писце, те као другу награду додјељује таблет.

На Свјетски дан књиге и ауторских права, који се обиљежава 23. априла, портал Mondo.ba позвао је све који се баве писањем, било професионално или из хобија, да се пријаве на регионални конкурс за кратке приче „Приче из комшилука 5“! Најбољи радови, како је био случај и у претходним годинама, биће објављени у истоименој збирци, а аутор побједничке приче освојиће издавање књиге.

Овај конкурс је и интернационални, будући да право учешћа имају сви грађани БиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске који знају и воле да пишу. Приче је потребно послати до 23. маја у поноћ, а на адресу [email protected].

О најбољим причама ће одлучивати комисија у саставу Тања Ступар Трифуновић, књижевница (предсједница жирија), Александра Савић, предсједница Удружења лектора Републике Српске и Сандра Станић, професор српског језика и књижевности, у име компаније „m:tel“.

Писцу најбоље приче биће омогућено издавање, штампање и промоција ауторске књиге, а другонаграђени ће добити таблет, поклон компаније „m:tel“:

Детаљне услове за пријаву на конкурс погледајте на сајту Mondo.ba.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана