Колачарић : Фантастицно написани ликови друге сезоне "Мочваре"

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Гошћа нове епизоде видео серијала Тањуг Рефлектор била је глумица Соња Колачарић која је говорила о својој улози у другој сезони серије "Мочвара", као и о премијерама представе "Године врана" у Народном позоришту.

"У другој сезони ''Мочваре'' играм докторку Марију Гарчевић која у Сенти живи у замку са породицом. Милена Марковић је фантастично и дубоко написала ликове који су слојевити и требало је ући у њихов интимни свијет и покушати да се оживе на најбољи могући начин", рекла је глумица.

Оцјенивши да је Марковић "изузетан писац", Колачарић је рекла да је цијени и да јој је част да ради са њом. "Ова сезона је доста другачија од прве. Пикторескнија је, има више различитих ликова. У питању је лето, врућина је велика, сви се зноје, има пуно мува. И даље је Никола Крсмановић главни јунак и пратимо његово истраживање злочина, али има пуно породичних односа, интригантних и интересантних, и мислим да је то за ову сезону плус", оцијенила је Колачарић. Напоменувши да су екипи сви глумци које поштује, Колачарић је поред Горана Богдана који игра Крсмановића, поменула и Милоша Тимотиоиевића и Лидију Кордић и Ању Павићевић које играју њене ћерке и са којима је "јако лепо радила".

"Волим да делим кадар са дјевојкама и можда ми је са тим мојим дјевојчицама било најдраже, иако и ове момке врло поштујем", истакла је Колачарић. Глумицу уочекују 12. и 13. марта у Народном позоришту у Београду премијере представе "Године врана" писца и редитеља Синише Ковачевића, која има две глумачке поделе.

"Са Синишом сам радила ''Велику драму''. Са њим то генерално иде веома лагано. Имам част да сарађујем са неким добрим савременим писцима. И то што он напише једноставно човјек нема великих потешкоћа да изговори. Вјерујем да ћемо направити нешто што ће трајати нових 20 година као што је трајала и ''Велика драма''. Можда и више", рекла је Колачарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана