Класик Џејмса Брауна добио нови видео спот: Анимирани фанк суперхерој

Б.П.
Класик Џејмса Брауна добио нови видео спот: Анимирани фанк суперхерој

Фанк класик легендарног Џејмса Брауна "Super Bad (Pts 1,2 & 3) добио је нови видео урађен као анимирани филм.

Спот у режији аниматора Троја Брауна подјељен је на званичном YоuТуbе каналу покојног музичара под називом "Godfather of Soul".

Деветоминутни снимак доноси обновљени осећај енергије и забаве у синглу који је провео двије недјеље на врху Bilboard R&B листе у новембру 1970, да би годинама касније стекао статус евергрина у соул и фанк музици.

-У почетку сам био одговоран за развој концепта и визуелног стила. Почетна идеја, базирана на томе да Џејмс и пратећи састав постану суперхероји и бране нас од напада ванземаљског гуштера, произашла је из мјешавине учења о Јамесовој чувеној рутини на бини  и слушања нумере "Super Bad "док смо били дјеца, а цртани филмови су били у позадини на телевизору-рекао је Трој додајући да је велики фан музике чувеног кума соула.

-Одувијек ми се допадале пјесме Џејмса Брауна, али овај пројекат ми је пружио прилику да се заиста позабавим осталим његовим мање познатим пјесмама и цијелом његовом каријером. И више ми се свиђа његов рад. Гледао сам пуно његових наступа и његова енергија и харизма су заиста заразни! И он је врло инспиративан у својим текстовима, са својим порукама углавном о томе како да се мотивишете, наставите са животом, будете своји и забавите се-објаснио је режисер.

https://youtu.be/XV9a3tUPqTo

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана