Карл: Михалков долази на 50. Фест, позвали смо и Стоуна

Танјуг
Карл: Михалков долази на 50. Фест, позвали смо и Стоуна

Иван Карл, градски секретар за културу најавио је данас долазак славног руског редитеља Никите Михалкова на 50. јубиларни Фест.

У изјави Танјугу, Карл је напоменуо да су планови за организацију јубиларног Феста амбициозни, али да зависе од пандемијске ситуације

"У овом тренутку могу да кажем да је реалан долазак Никите Михалкова, на отварање или затварање фестивала. Истовремено, упутили смо позив Оливеру Стоуну који је најавио одговор после новогодишњих празника када буде прецизније могао да планира своје активности" казао је Карл.

Према његовим речима, у плану је одржавање трибине пред публиком у којој би Кустурица, Михалков и Стоун пред публиком и изнијели своје ставове и размишљања на разне теме - историју, геополитику, филм...

Карл је раније најавио да ће јубиларни 50. Фест биће одржан од 25. фебруара до 6. марта наредне године под слоганом "Нови храбри свет", најавио је градски секретар за културу Иван Карл.

"Слоган првог ФЕСТ-а 1971. године био је ''''Храбри нови свет'''', 50. ФЕСТ-а ће бити ''''Нови храбри свет''''. Једна мала игра речи", рекао је Карл.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана