Кабаретска представа "Едит Пјаф" поново на сцени Банског двора

Срна
Кабаретска представа "Едит Пјаф" поново на сцени Банског двора

БАЊАЛУКА- У Концертној дворани Банског двора сутра увече биће изведена кабаретска представа "Едит Пјаф", ауторски пројекат Ђурђе Вукашиновић.

Ова кабаретска представа премијерно је изведена у августу 2020. године у Концертној дворани Банског двора, а послије премијере имала је успјешан фестивалски живот.

- Након овог комада гледалац не одлази са низом питања који воде у бесмисао, већ одлази са одговором који открива смисао. А смисао је чиста љубав која нуди слободу - саопштено је из Банског двора.

Из ове установе су навели да су бесплатне позивнице за представу подијељене.

Вукашиновићева је на 15. фестивалу Дани малих ствари у Требињу у октобру прошле године добила награду за најбољу глумицу, док се из Руме у септембру 2020. вратила као побједничка представа 23. Арт трема феста када је у Бањалуку донијела Златну маску за најбољу представу.

Играла је на свјетским сценама - у Паризу, Измиру, Санкт Петербургу, Братислави, Солуну...Стални је члан Дјечијег позоришта Републике Српске у Бањалуци. Добитница је неколико значајних награда и оснивач је Музичког театра "Мачак".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана