„Јужни ветар: Убрзање“, након јучерашње премијере у Бањалуци, вечерас и у Сарајеву

ГС
„Јужни ветар: Убрзање“, након јучерашње премијере у Бањалуци, вечерас и у Сарајеву

БАЊАЛУКА - Премијера филма "Јужни ветар: Убрзање" одржана је синоћ у бањалучком "CineStar" кину уз присуство филмске екипе предвођене глумцем Милошем Биковићем.

На бањалучкој премијери филма иза које стоје продукције „Телеком“ и „Режим“ , присуствовале су бројне званице из јавног живота, али и генерална директорка компаније „m:tel“ и предсједница Управног одбора Филмског центра Србије Јелена Триван.

Судећи по утисцима гледалаца са премијере у Бањалуци и Србији, филм „Јужни ветар 2“ има потенцијал да доживи огроман успјех и постане регионални хит, управо као и његов први дио.

-Жељно очекујемо Сарајевску премијеру која је заказана за вечерас, 11. новембра у „CineStaru“ Сарајево. А од 11. новембра овај филм ће  бити премијерно приказан и у биоскопима осталих градова у БиХ – саопштила је компанија „m:tel“  .

Пројекат снимања овог наставка реализован је уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије, Филмског центра Србије и Телекома Србија, Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с вјерским заједницама АП Војводина, Хрватског аудиовизуалног центра – ХАВЦ, као и Општине Књажевац, Дома културе Књажевац, Града Кастав, Хрватска. Копродукцију филма потписују Archangel Digital Studios, Film District, Филм Дистрицт, Archangel Studios и Телефилм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана