“Интим џез фест” од 27. новембра у Бањалуци: Почетак уз квинтет Тонија Лакатоша

М. М.
“Интим џез фест” од 27. новембра у Бањалуци: Почетак уз квинтет Тонија Лакатоша

БАЊАЛУКА - Фестивал џез музике “Интим џез фест”, шести по реду, биће одржан од 27. до 30. новембра у концертној дворани Банског двора.

- Од самог почетка фестивал је концептуално замишљен као камерни фестивал џез музике који ће се фокусирати на мање саставе и врхунске солисте овог музичког жанра, укључујући максимално формације до џез квинтета који су ове године ушли у фестивалску селекцију. Овогодишњи фестивалски програм обухватиће концерте познатих џез састава и истакнутих џез умјетника данашњице - саопштено је из Банског двора.

Фестивал ће 27. новембра од 20 часова отворити “Тони Лакатош квинтет”. Другог дана фестивала публика ће имати прилику да ужива у наступу “Владимир Тубић квинтета”, док је посљедњи дан, 30. новембар, резервисан за наступ састава “Вито Ђордано квартет”.

У оквиру пратећег програма фестивала у малом изложбеном салону Банског двора биће отворена изложба џез фотографије “The Note” аутора Миљана Недељковића из Ниша.

Улазнице за концерте су у продаји на билетарници Банског двора од петка, 10. новембра, сваког радног дана од 12 до 18 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана