Хит пјесмом из "Рокија" Марија Шерифовић отворила Бањалука фест

Илијана Божић
Foto: Велибор Т.

БАЊАЛУКА- Стиховима пјесме "Hearts on Fire" из филма "Роки" Марија Шерифовић заједно са симфонијским оркестром вечерас је започела концерт на бањалучкој тврђави Кастел чиме је отворен трећи Бањалука фест. Након ове нумере Шерифовићева је поздравила публику и захвалила се Бањалука фесту на могућности да се "Друга страна плоче" чује и негдје другдје, а не само у Београду.

Потом су се редали стихови пјесама које, како је казала популарна пјевачица, воле особе које она воли. -Молим публику да се препусти и да дозволи да ове песме отопле душу-поручила је она.

Киша је пролонгирала почетак наступа, али то није спријечило Бањалучане да уживају у сјајној енергији коју им је пружала Шерифовићева.

Кастелом је владала позитивна енергија и одлично расположење док су се редали хитови као што су "Can't stop the feeling" Џастина Тимберлејка, те "Uptown Funk" Бруна Марса. Снажне емоције пробудила је пјесмом Витни Хјустон "All The Man That I Need". Комуникација са публиком је феноменална, па је тако Шерифовићева на бину извела заљубљени пар из публике и отпјевала, како је казала најљубавнију пјесму "I Don't Want to Miss a Thing" бенда "Аеросмит".

Дивна осјећања пробудила је у публици изведбом пјесме "Shallow" коју иначе изводе Лејди Гага и Бредли Купер у филму "Звијезда је рођена". Марија Шерифовић је истакла да је сваки концерт у Бањалуци фантастичан и ватрен, те да је публика луда у најмању руку.

-Сваки пут, када након концерта кренем кући за Београд, треба ми неко време да испроцесуирам количину емоција коју сам примила и пружила рекла је она.

У наставку вечери публика очекује да чује домаће хитове и Маријине пјесме. Сутра ће на тврђави Кастел наступити Јасмин Леви у оквиру друге вечери Бањалука феста.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана