“Gypsy Kings by Аndre Reyes” сљедеће године у Спортској дворани “Борик”: Краљеви ромске рапсодије 21. фебруара у Бањалуци

Agencije
“Gypsy Kings by Аndre Reyes” сљедеће године у Спортској дворани “Борик”: Краљеви ромске рапсодије 21. фебруара у Бањалуци

Цијењени музичари и права музичка атракција “Gypsy Kings by Аndre Reyes” сљедеће године своје заносне звуке донијеће у Бањалуку.

“Gypsy Kings” наступиће 21. фебруара у 20 часова у Спортској дворани “Борик” на радост свих поклоника и љубитеља ових музичара.

"Gypsy Kings” је француска музичка група чији чланови су шпанског поријекла те пјевају на шпанском језику. У својој музици комбинују традиционални фламенко, поп и друге аутохтоне музичке облике попут каталонске румбе.

Синови познатог и признатог фламенко умјетника Хозеа Рејеса, браћа Андре и Николас Рејес, основали су састав “Gypsy Kings” и за кратко вријеме постали тражени музичари који својом музиком привлаче публику из цијелог свијета.

“Gypsy Kings”, њихов истоимени најпознатији албум објављен 1989. године, провео је 40 седмица на топ-листама, што им је донијело велику популарност широм Европе, Америке и Блиског истока.

На крилима свјетске славе они су се 2014. године раздвојили у двије засебне фракције - групу Николаса Рејеса и Андреа Рејеса.

Андре Рејес са десеточланим бендом наставља каријеру изводећи највеће хитове из “Gypsy Kings” музичког каталога које ће извести и 21. фебруара у Бањалуци.

Оснивачу групе “Gypsy Kings” Андреу Рејесу, као гитаристи и пјевачу, придружили су се цијењени музичари као што су Марио Рејес и Чико Кастиљо те заједно стварају музику која расплеше публику гдје год наступају и гдје год је чују.

На тренутно актуелној турнеји “Gypsy Kings” одушевљавају публику широм свијета својим “Tour Gypsy Unidos” репертоаром, а расплесаће и публику у Бањалуци уз свјетски познате хитове као што су “Бамболео”, “Воларе”, “Ла Дона” и многим другим нумерама.

Данас, с више милиона продатих носача звука широм свијета, захваљујући самосталном раду и раду у групи, Андре Рејес је један од најпознатијих и најцјењенијих представника фламенко румбе.

У продају за наступ у Бањалуци биће пуштено само 1.800 карата за сједећа мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана