Грдана осваја биоскопе

Александра Маџар
Грдана осваја биоскопе

Бањалука - Дизнијев филм "Грдана" (Зла вила) са Анђелином Џоли у главној улози, који је током првог викенда приказивања у америчким биоскопима зарадио 70 милиона долара, у домаћа кина стиже за два дана.

Потврдила је ово за "Глас Српске" портпарол бањалучког мултиплекса "Палас" Марина Поповић и истакла да за најновију верзију бајке о Трноружици влада велико интересовање.

- Много је заинтересованих који нестрпљиво чекају долазак ове филмске приче, па чак и старије публике. Малишани који сад читају "Трноружицу" и они који су одрасли уз ову бајку се свакако радују и овој адаптацији - казала је Поповићева.

Додаје да ће због свих који желе да обезбиједе своје мјесто у биоскопу на вријеме, данас пустити карте у продају.

Прича редитеља Роберта Стромберга у којој Џолијева глуми злу краљицу Грдану у продукцији моћног "Волт Дизни" студија у биоскопима ван Америке зарадила је 100 милиона долара.

- Прича говори о томе како је Грданино срце отврдло и зашто је проклела младу принцезу, осудивши је на стогодишњи сан - додала је Поповићева.

У овом филму појављује се и Анђелинина кћерка Вивијен, а глумица је недавно изјавила да није било нимало лако снимати заједничке сцене са малом дјевојчицом.

- Док сам покушавала да је развеселим, Бред и њена браћа су је охрабривали иза сцене, како би се ослободила треме. Била сам заиста шокирана како је добро одиграла улогу -  рекла је Џолијева.

Свјетски медији су Грдану описали као злу вилу која може да мијења облик, те да важи за једну од најинтригантнијих негативних личности из "Дизнијевог" опуса, пошто је мрачнија од свих осталих.

Посљедњи филм

Славна глумица Анђелина Џоли недавно је открила да ће снимити још неколико филмова, а онда ће се посветити режији и хуманитарном раду. Потврдила је и да ће играти славну краљицу Клеопатру у биографском филму.

- Клеопатра је веома компликован лик и можда ће управо то бити мој посљедњи филм. Када савладате Клеопатру, ионако нема даље - казала је Џолијева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана