Градишка: Смијех и аплаузи уз динамичну комедију

М. В.
Градишка: Смијех и аплаузи уз динамичну комедију

Градишка - Представа "Боинг-боинг", коју је по тексту Марка Комолетија режирао Жељко Стјепановић, премијерно је изведена у Културном центру Градишка.

Брзу и динамичну комедију са разним преокретима коју су у уторак увече оживјели глумци градишког "Град позоришта" публика је одлично прихватила, а екипу на сцени наградила громогласним аплаузима.

У представи провинцијалац који долази у Париз постаје архитекта и проналази најбољи начин да се добро проводи у животу. Успијева да направи сјајан распоред како би три стјуардесе биле код њега, и то свака по два дана.

У оном тренутку када се поремети редослијед летења долази до збрке, па се све три стјуардесе у истом тренутку затекну у његовом стану. Режисер Жељко Стјепановић истакао је да је премијера јако добро прошла, а глумци су осјетили публику, те сада треба нишанске справе подесити према публици и ухватити један бржи и прецизнији ритам.

У представи играју Драшко Видовић, Адмир Мешић, Мирела Предојевић, Јованка Божовић-Миловановић, Ена Радовановић и Мелинда Божичковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана