Глумица Јелена Гавриловић одржала концерт на Експо изложби

Танјуг
Foto: Нова С

БЕОГРАД - Глумица Јелена Гавриловић одржала је ексклузивни концерт на Дубаи Експо 2020 у оквиру павиљона Србије, на Дан државности Републике Србије 15. фебруара 2022. заједно са текстописцем, композиторком и продуценткињом Александром Милутиновић, сопштили су из павиљона Србије.

У програму под називом "Балкан Синема Акустик" Јелена и Александра представиле су репертоар домаће филмске музике, међу којима су биле пјесме из различитих временских периода, а посебно су привукле пажњу нумере Дарка Краљића и етно нумере из филмова.

Поред изузетног музичког извођења, Јелена Гавриловић је привукла пажњу и својим стилом, који је представљао креације домаћих дизајнера.

Хаљину је креирала Владана Радосављевић, млада архитектица и дизајнерка из Београда, власница модног бренда "В.анила.Р.ед ", која је била инспирисана грандиозношћу Дубаија, и ову хаљину је дизајнирала посебно за ову прилику, а Јелена је била посебна инспирација као права икона стила на нашем поднебљу, како је изјавила Владана.

Украс за главу специјално за Јелену израдила је Дијана Синановић, дизајнерка која стоји иза бренда "DeeravishinG“.

За израду овог луксузног накита било је потребно више недјеља, а украс се састоји из двије врсте кристала због чега се рефлектује дијамантски сјај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана