Глумац Љубиша Савановић о серији “Сложна браћа – The Nekst Ђенератион”: Варањем других варамо себе

И. Б.
Глумац Љубиша Савановић о серији “Сложна браћа – The Nekst Ђенератион”: Варањем других варамо себе

БАЊАЛУКА - Љубитељи доброг хумора с нестрпљењем ишчекују епизоде серије “The Nekst Ђенератион” која нам доноси нове ликове и занимљиву драматургију која оживљава стари простор чувене кафане.

Глумац Љубиша Савановић, који у серији игра једног од јунака који се налазе у кафани “Сложна браћа”, за “Глас Српске” је истакао да су утисци са снимања феноменални.

- Ако до краја буде ишло овако као што је било досад, мислим да ћемо имати разлога за задовољство и ми и публика. Продуценти су обезбиједили сјајне услове и окупили одличну екипу глумаца и мени је част што сам дио таквог тима - рекао је Савановић.

Додао је да му посебно задовољство причињава чињеница да у серији играју и његове колеге из Републике Српске, односно глумци Марко Недељковић, Маја Вујановић, Милица Миловановић и Милица Глоговац.

- Велико задовољство ми је што сарађујем са Нелетом Карајлићем, човјеком уз чију музику и хумор сам одрастао, а који је заједно са Срђаном Јанковићем написао сценарио за ову серију. Заједно са Наташом Нинковић играм пар који долази из Херцеговине - казао је Савановић.

Нагласио је да се у култној кафани ништа није промијенило од 1995. године осим тога да нове епизоде одликује мир, а не рат.

- Редитељ серије Милорад Милинковић је лијепо објаснио да и даље сви покушавају да преваре једни друге, а на крају преваре само себе - закључио је Савановић.

Нова генерација коју ћемо ускоро гледати на малим екранима изгледа није одмакла од својих претходника.

У серији глуме Радослав Рале Миленковић, Андрија Кузмановић, Ненад Окановић, Мима Караџић, Неле Карајлић и други. Нових 12 епизода биће снимано у студију у Шимановцима, Липовачкој шуми и на другим локацијама у околини Београда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана