„ГЛАС“ поклања пакете улазница за представу „Сумњиво лице“

ГС
„ГЛАС“ поклања пакете улазница за представу „Сумњиво лице“

БАЊАЛУКА - Портал "Гласа Српске" и "Народно позориште РС“ најбржим читаоцима поклањају пет пута по двије улазнице за представу „Сумњиво лице“ која ће бити одиграна вечерас у 20 часова на даскама националног театра.

Првих пет читаоца који нам  данас од 15 до 15:15 часова пошаљу податке са именом, презименом и бројем телефона на мејл [email protected], добиће пакет од двије улазнице за вечерашњу представу.

Редитељ представе је Иван Плазибат, а улоге тумаче глумци Александар Стојковић, Огњен Копуз, Жељко Еркић, Наташа Иванчевић и други.

Нова верзија “Сумњивог лица”, коју је режирао Иван Плазибат, другачија је од ранијих, модернија, тарантиновска. Сам режисер најавио је управо то, најавио је представу која на занимљив начин спаја гангста Нушића и Квентина Тарантина. Тако је и било, у погледу сценографије, костима, свјетала и самих ликова и атмосфере, јер је прича подсјећала на Тарантинове “Уличне псе”, а чак помало, у одређеним сценама, и на култни филм “Маратонци трче почасни круг” у режији Слободана Шијана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана