Филм "До голе коже" добио серију као наставак

Танјуг
Филм "До голе коже" добио серију као наставак

ЛОС АНЂЕЛЕС- Култни британски филм "До голе коже" добио је као наставак серију чија се радња дешава 25 година касније, а њено приказивање почиње од 14. јуна на платформи Дизни плус , најавили су продуценти.

У осмоделној серији враћа се глумачка екипа предвођена Робертом Карлајлом  која је играла у филму редитеља Питера Катанеа   из 1997. године, о незапосленој групи мушкараца у Шефилду која се окреће стриптизу.

Први Дизни плус трејлер показује да су уз Карлајла ту поново Марк Еди  Лесли Шарп , Хјуго Спир , Пол Барбер, Стив Хадсон , Вим Снејп  Снапе) и Том Вилкинсон .

"Иста братија плови кроз постиндустријски Шефилд и друштво пропале здравствене заштите, образовања и службе за запошљавање.

Драмска комедија откриће шта се дешава након што поново узму своју опрему, истражујући њихове бистрије, блесавије и очајничке тренутке"; каже се у синопсису.

Серија коју ради сценариста филма "До голе коже" Сајмон Бофоа , уз новопридошлу Алис Натер , показаће "колико се током протеклих деценија променио смешан свијет јунака радничке класе који и даље живе у Шефилду".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана