Ентони Хопкинс се каје због Ханибала

Агенције
Ентони Хопкинс се каје због Ханибала

Британски глумац и оскаровац Ентони Хопкинс изјавио је да жали што је тумачио лик Ханибала Лектора.

У интервјуу који је дао сајту Тхе Њрап, 78-годишњи глумац је рекао да је први филм у ком је глумио овог опасног социопату, "Кад јагањци утихну", за који је награђен Оскаром, једини за који се може рећи да је "океј".


Хопкинс, међутим, дубоко жали што је пристао да игра у наставцима "Ханибал" и "Црвени змај", који су премијерно приказани 2001. односно 2002.

Он сматра да је требало да се угледа на Џоди Фостер, коју је у тим филмовима замjенила Џулијан Мур, и препусти неком другом улогу Ханибала. На питање новинара да ли постоји могућност да поново игра монструозног људождера, Хопкинс је кратко одговорио: "С тим сам заувијек завршио".

Чувени хорор из 1991. и његови наставци, којих је било укупно три са "Ханибаловим одрастањем", нису лоша успомена само за Ентонија Хопкинса, већ и за брачни пар из Пенсилваније који је позајмио кућу за снимање неких од најјезивијих сцена.

Скот и Барбара Лојд већ мјесецима безуспјешно покушавају да продају своју кућу. Чак и након што су спустили цијену, није им се јавио ниједан озбиљан купац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана