Еминентни музичари и композитори у Требињу

Р. Ми.
Еминентни музичари и композитори у Требињу

Требиње - Међународни фестивал класичне музике “Music and More SummerFest” почиње сутра у Требињу.

Фестивал ће у Требињу поново окупити еминентне музичаре и композиторе, а љубитељи класичне музике би ће у прилици да слушају најљепше композиције на различитим локацијама у нашем граду.

Овај фестивал је културни догађај без преседана, не само за Требиње већ за цијели регион. Поставља наш град на културну мапу свијета - рекао је предсједник Скупштине града Требиња Драгослав Бањак.

За Татјану Ранковић, директорицу фестивала, велико задовољство представља то што су гости који су прошле године дошли да виде фестивал, али и сви учесници, понијели само лијепе утиске и нису крили одушевљење.

- Ове године имамо и студенте балетске трупе и сликарска извођења. Ово постаје мултимедијално културно представљање у Требињу, које има све могуће услове да би се овај спектакл одржао - рекла је Ранковићева.

Међу овогодишњим учесницима су: Даница Терзић, Ивана Попарић, Драган Петровић, Арбо Валдма, Милан Милисављевић, Кетрин Вотапек, Доријан Кајлхак, Хесук Ри и други. Међу учесницима, осим музичара, наћи ће се и умјетник Мајкл Прајс те “Artistic Plus Dance Company”.

Фестивал ће трајати до 14. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана