Џони Деп ће бити одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије

б92
Foto: гс

Холивудски глумац Џони Деп биће одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије, за изузетан допринос нашој земљи, у њеним напорима за ширење и унапређење локалне умjетничке заједнице, саопштила је данас маркетиншка агенција Њу медија тим.

Како је најављено, Деп ће Златну медаљу примити на Сретење 15. фебруара поводом Дана државности.

Деп је претходно био јесенас у Београду када је промовисао анимирани серијал "Пуфинс Импосибл“ произведен у Србији, а креиран у студију за производњу анимираних садржаја Иерволино Студиос (ИЕС), у власништву Андре Иерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Иерволино енд Лејди Бакарди Ентертаинмент (ИЛБЕ).

Како је најављено, Деп ће Златну медаљу примити на Сретење 15. фебруара поводом Дана државности.

Деп је претходно био јесенас у Београду када је промовисао анимирани серијал "Пуфинс Импосибл“ произведен у Србији, а креиран у студију за производњу анимираних садржаја Иерволино Студиос (ИЕС), у власништву Андрее Иерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Иерволино енд Лејди Бакарди Ентертаинмент (ИЛБЕ).
 Продукцију серијала потписује Арангел Дигитал Студиос (АДС) глумца Милоша Биковића.

"Активно учешће у промоцији серијала ‘Пуфинс Импосибл’, у којем Деп позајмљује глас и карактер главном јунаку, као и његове похвале о изузетној креативности младих људи у Србији и њиховом професионализму, помогли су у позиционирању локалне умјетничке сцене на свјетској мапи филмске индустрије“, наводи се у саопштењу.

Како је најављено, "Пуфинс Импосибл“ ће ускоро бити доступан на највећим свјетским стриминг платформама Епл ТВ, Амазон Прајм Видео, Ћили ТВ, ТаТаТу и другима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана