Дугалић: Играм адвоката Слободана Суботића у серији Бранилац

Танјуг
Дугалић: Играм адвоката Слободана Суботића у серији Бранилац

БЕОГРАД - Познати глумац Небојша Дугалић био је гост нове епизоде серијала "Тањуг Рефлектор" у којој открива да у новој телевизијској серији "Бранилац" игра нашег чувеног адвоката Слободана Суботића.

Дугалић наглашава да је серија "Бранилац" у режији Јелене Светличић и Гојка Деспотовића замишљена као документарна драма која представља чувене адвокатске одбране.

" У свакој епизоди серије ''Бранилац'' можемо пратити логику злочина и логику откривања злочина. Осим што осветљава адвокатске бравуре, серија се може посматрати као нека врта играног програма", рекао је Дугалић и додаје да је веома занимљиво завирити у простор неке стварности у коју немамо стално увид.

Како каже веома је тешко доказати своју невиност, али и било чију кривицу.

"Обиље грађе и сведочанстава умеју да повуку цео процес у једну страну, а онда један моменат обрне све у сасвим другом смеру. Када се као глумац суочите са судским процесима то га подсети на анализу драме у позоришту" казао је Дугалић и додао да је откривалачка страст сродна код адвоката и глумаца.

Славни глумац са великим успјехом тумачи лик Милојевића у гледаној тв серији "Државни службеник".

За њега нема сумње да је велики успјех серије заснован на чињеници да се први пут завирило у систем Државне безбједности.

"Осветлили смо део механизама по којима та служба функционише и делом показали које се све силе преламају унутар самог система. Публика је имала прилике да види да ствари нимало нису једноставне и нимало не личе на наш уобичајни доживљај те службе. Многи људи из службе су ме звали и честитали због начина на који смо преставили догађања унутар система и то је за мене велики комплимент", рекао је Дугалић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана