Додик захвалио Кустурици за подршку на референдуму и изборима

Срна
Додик захвалио Кустурици за подршку на референдуму и изборима

Београд - Предсједник Републике Српске Милорад Додик и прослављени редитељ Емир Кустурица састали су се данас у Београд.

Додик је захвалио Кустурици за подршку одржавању референдума о Дану Републике, што је као једна угледна личност указао на значај његовог одржавања и позвао грађане да дају свој глас за очување Републике Српске.

"Кустурица је наш уважени редитељ и градитељ који иза себе има бројна дјела и, наравно, да је од великог значаја када такав човјек и умјетник гласа и позове своје суграђане и укаже им на значај изјашњавања о Дану Републике које није било само изјашњавање о датум, већ и изјашњавање о будућности Српске и српског народа", нагласио је предсједник Српске у изјави Срни.


Додик, који је лидер СНСД-а, захвалио је Кустурици и што је икористио своје гласачко право на локалним изборима и допринио побједи СНСД-а у Вишеграду.

Прослављени српски редитељ честитао је Додик и СНСД-у на оствареној убједљивој побједи на протеклим изборима, оцијенивши да је исказана подршка грађана Српске - подршка политици коју води предсједник Републике Милорад Додик, а чији је циљ заштита Српске, њене традиције, српских интереса и српске културе.

Додик се састао са Кустурицом у београдском ресторану "Мадера" гдје је дочекан бурним аплаузом и овацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана