До петка дани отворених врата

Срна
Foto: Илустрација

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Матична библиотека Источно Сарајево организује поводом Дана библиотекара Републике Српске до петка, 15. октобра, Дане отворених врата, како би се јавност и на овај начин упознала о значају библиотека у процесу цјеложивотног образовања.

Током Дана отворених врата, који почињу данас, организован је цјелодневни рад са корисницима и упис по промотивној цијени од пет КМ, а за пензионере упис ће бити бесплатан, саопштено је из Матичне библиотека.

"На тај начин желимо приближити своје службе и услуге, упознати јавност са активностима Библиотеке, те њеном улогом у културном и научном животу града Источно Сарајево", истакли су из ове установе.

Током Дана отворених врата Матичну библиотеку ће посјетити ученици средњих школа из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе.

"Позивамао Вас да посјетите Матичну библиотеку током Дана отворених врата и на тај начин укажете на значај библиотеке за образовање и културу у нашем граду. Слободни сте да то урадите било кад у току наредна четири дана, а посјету можете договорити мејлом или телефоном", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана