Дивљина и Пепељуга на платну

Танјуг
Дивљина и Пепељуга на платну

Београд - За редовни биоскопски репертоар у Србији дистрибутери су најавили разноврсну понуду, у којој су још два филма са ФЕСТ-а - "Дивљина" и "Ноћне хронике", затим "Чепи: Робот који је промијенио свијет" намијењен углавном мушкој публици и "Пепељуга" за дјецу, али и цијелу породицу.

Очаравајућа авантура "Дивљина" са оскаровком Риз Витерспун у главној улози снимљена је по истоименом свјетском бестселер роману аутора Шерил Стрејд. "Ноћне хронике" је у жанру неоноара режирао дебитант Дена Гилрој, освојивши одличне оцјене и публике и критике. Овај филм је био номинован за "Оскара" за најбољи оригинални сценарио. 

Научнофантастична комедија "Чепи: Робот који је промијенио свијет" приказује блиску будућност у којој злочине на планети контролише механизована полиција у облику робота. 

Играни филм "Пепељуга" студија "Дизни" даје нову верзију познате бајке, класично костимирану, али савременију у приступу ликовима. Насловну ролу игра Лили Џејмс, маћеха је Кејт Бланшет, њене ћерке Холидеј Грејнџер и Софи Мекшера, а добра вила Хелена Бонам Картер. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана