Де Ниро срдачно дочекан у Сарајеву

Танјуг фото, klix.ba
Де Ниро срдачно дочекан у Сарајеву

Сарајево - Славни холивудски глумац и највећа звијезда овогодишњег Сарајево Филм Фестивала Роберт Де Ниро срдачно је дочекан у Сарајеву, гдје су га испред ресторана Винотека дочекали бројни медији, фоторепортери и грађани.

Де Ниро је први добитник специјалне награде Почасно Срце Сарајева за животно дјело, која ће му бити уручена вечерас на 22. СФФ-у.

Глумац је по доласку у Сарајево у Винотеци ручао са директором СФФ-а Мирсадом Пуриватром, одакле су се упутили према хотелу.

Де Ниро је поздрављен громогласним аплаузом грађана који су се у тренутку његовог доласка задесили испред ресторана Винотека.

Изјава за медије није било.

Многима омиљени холивудски глумац је раније данас допутовао у Сарајево, гдје ће почетак СФФ-а обиљежити приказивање римејк филма "Taxi Driver", снимљеног 1976. године у режији Мартина Скорсесеа.

Де Ниро ће плема плану и распореду проћи црвеним тепихом испред Народног позоришта у Сарајеву, а потом ће ће се поклонити публици и примити награду у љетњем биоскопу Телемаћ - Металац, гдје ће му награда бити и уручена.

Иначе, Почасно Срце Сарајева за животно дјело први пут ће бити додијељена ове године, на 22. СФФ-у.

Управо ће Де Ниро имати част да прими ту истински вредну награду за све оно што је направио у 50 година свог сваралаштва, пренио је регионални портал Н1.

Том приликом, глумачка звијезда ће се кратко обратити сарајевској публици, а дружење са медијима и свим заинтересованим планирано је за сутра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана