Чола се емотивним ријечима опростио од Ковача: Изгледало је као да ћеш заувијек бити ту

ГС
Чола се емотивним ријечима опростио од Ковача: Изгледало је као да ћеш заувијек бити ту

Регионална звијезда Здравко Чолић опростио се од композитора Корнелија Ковача који је преминуо данас у 81. години живота у Београду.

Корнелије потписује неке од највећих музичких хитова који су, унаточ што су објављени годинама уназад, акутелни и данас.Његов одлазак погодио је бројна славна имена, а међу њима је и Здравко Чолић, иза чијих најпопуларнијих хитова стоји управо Ковач.

Уз њихову стару фотографију коју је подијелио на свом Инстаграму, Чола је упутио неколико емотивних ријечи опростивши се тако од легендарног умјетника.

"Изгледало је као да ћеш заувијек бити ту. Хвала ти за музику… за дјела која си стварао… за ријечи пажње и љубави које си имао за све нас. Обиљежио си наше животе. Хвала ти Бато за све", написао је рођени Сарајлија уз своју објаву.

Корнелије је написао његове пјесме попут: "Април у Београду", "Ти си ми у крви", "Ти можеш све", "Живиш у облацима", "Станица Подлугови", "Звао сам је Емили", "Једна зима са Кристином", "Једина", "Мађарица", "Она спава", "Пјевам дању, пјевам ноћу", "Ти си била, увијек била" и друге, а многи су га због тога звали и Чолиним "креатором".

Према наводима србијанских медија, Ковач је преминуо усљед посљедица коронавируса. Иза њега остале су три кћерке: Александра, Кристина и Ања те супруга Снежана

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана